Welkom

bij van Elteren Financiële Diensten & Regiobank Heerlen

Uw financieel kompas voor nu en later...

Particuliere verzekeringen

Hieronder treft u een overzicht aan van de meest bekende particuliere verzekeringen. Mocht u graag meer informatie hebben over een verzekering die niet op onze website staat vermeld, neem dan gerust contact met ons op.

  • Aansprakelijkheidsverzekering


AVP Aansprakelijkheids Verzekering Particulieren

Er zijn vervelende voorvallen waarvoor u aansprakelijk gesteld kan worden. Niet alleen voor ongelukjes die u zelf veroorzaakt maar ook voor mogelijke schade als gevolg van uw spelend kind, b.v. als uw kind met de fiets tegen de geparkeerde auto van de buurman aan rijdt. De avp polis biedt ook dekking voor schade toegebracht door uw huisdieren, zelfs paarden of pony's vallen onder de dekking.Een AVP vinden wij een uiterst belangrijk onderdeel binnen het verzekeringspakket. De financiële gevolgen bij het niet verzekerd zijn van de aanspraklijkheid kunnen enorm zijn.

  • Auto- en motorverzekering


Voor velen is de auto een belangrijk onderdeel geworden van het dagelijks leven. Misschien kunt u zelfs niet meer zonder uw auto of motor, bijvoorbeeld vanwege uw werk.

De noodzaak van een goede verzekering voor uw auto of motor en voor alle daarbij behorende aspecten is dan ook geen onderwerp waar veel discussie over bestaat. De WA- verzekering is een verplichte verzekering en daarnaast kunt u zich nog vezekeren tegen de CASCO-schade.

  • Ongevallenverzekering


Een ongeluk zit in een klein hoekje: een bekende uitspraak en wellicht al aan den lijve ondervonden. Een ongeval kan zich immers altijd en overal voordoen : thuis, in het verkeer, op het werk en niet te vergeten tijdens het sporten. Het gebeurt altijd onverwacht en de gevolgen kunnen zeer ingrijpend zijn.

  • Opstalverzekering


Uw woonhuis is een kostbare zaak. Welke moeite er vandaag de dag genomen wordt om een woning aan te kleden met een mooie keuken, badkamer of wat te denken van een tuin. Ware paleizen worden het. Blijkt ook uit de nog steeds stijgende huizenprijs. Daarmee nemen echter ook de financiële risico's toe. Het is dus van groot belang uw woning te verzekeren tegen de vele risico's waaraan uw woning wordt bloot gesteld. Stelt u de verzekerde som vast aan de hand van de herbouwwaardemeter dan heeft u ook nogeens de garantie tegen onderverzekering. Een prettige gedachte waardoor u nog meer van uw woning kunt genieten.


Voor een juiste berekening (middels inboedelwaardemeter) en een goed advies bent u bij ons aan het juiste adres.

  • Overlijdensrisicoverzekering


Het sluiten van een verzekering is maatwerk. Zeker indien het een verzekering betreft die van invloed is op uw financiële situatie. Wij kunnen het ons echter voorstellen dat u even een berekening wilt maken om een idee te hebben van de kosten. Die mogelijkheid heeft u hier.

  • Rechtsbijstandverzekering


Wilt u verzekerd zijn van juridische hulp? Juridische hulp bij medische geschillen, familie en gezin, pensioen en bijstand bij schade in het verkeer, dan biedt de rechtsbijstand verzekering uitkomst. 


Van kleine huis-tuin-en-keukenvragen tot complexe geschillen: veel mensen hebben juridische vragen. Want ook al houdt u zich aan de regels, u kunt zomaar in een conflict terechtkomen. Bij juridische conflicten kan de schade groot zijn en kunnen de emoties hoog oplopen. Denk aan de materiële of persoonlijke gevolgen die een conflict kan hebben. Ook de kosten van goede juridische hulp zijn aanzienlijk. Het uurtarief van een advocaat is hoog en u betaalt kosten aan de rechtbank, zoals het griffierecht. Een rechtsbijstandverzekering biedt dan uitkomst. Daarmee kunt u professionele juridische hulp inschakelen, zonder het risico dat de kosten hoog oplopen. 


Wat er precies gedekt wordt door de verzekering, hangt af van de gekozen vorm en de gekozen maatschappij. Daarom adviseren wij u graag over de mogelijkheden en de kosten van de verzekering.

  • Recreatieverzekeringen


Recreatie kunnen we onderverdelen in de volgende rubrieken:

- Reisverzekering

- Annuleringsverzekering

- Caravanverzekering Reisverzekering en Annuleringsverzekering

Steeds meer Nederlanders gaan steeds vaker op vakantie of een paar dagen er tussenuit. Welke bestemming u ook kiest en hoe u ook reist, het is belangrijk dat u goed verzekerd bent. Tegen schade aan of diefstal van uw spullen bijvoorbeeld. Maar ook moet u rekening houden met eventuele medische kosten in het buitenland. En als u pech krijgt met uw auto of te maken krijgt met een ziekenhuisopname, is de hulp van een alarmservice geen overbodige luxe. Gaat u vaker per jaar op vakantie of een weekendje weg, dan is een doorlopende reisverzekering een goede optie. U kunt dan telkens onbezorgd op reis in de wetenschap dat alles goed geregeld is. Mocht de vakantiepret dan door een bepaald reden worden gedrukt en u heeft doorlopende annuleringsverzekering afgesloten, dan heeft dit geen vervelende financiële gevolgen voor u. Dat de reis niet door kan gaan is al erg genoeg!


Caravanverzekering


Voor uw caravan heeft u een caravanverzekering. Voor het geval uw caravan iets overkomt of voor het geval dat uw losgekoppelde caravan schade toebrengt aan anderen. Maar de verzekering biedt méér dekking dan alleen de caravan zelf. Zo zijn ook de voortent, de inboedel en accessoires mee te verzekeren.

Adres & Openingstijden


Van weerden Poelmanstraat 26

6417 EN HEERLEN


Info@vanelterenadvies.nl

Tel: 045-5660677Maandag t/m vrijdag : van 10:00 tot 13:00 uur

Buiten kantooruren  op afspraak.

Contact


Stel uw vraag!

 
 
 
 
 

Copyright © 2017 by vanelterenadvies.nl | KVK nr.:14127345 | BTW nr.: NL119728473B01