Adres & Openingstijden

 

Van weerden Poelmanstraat 26

6417 EN HEERLEN

 

Info@vanelterenadvies.nl

Tel: 045-5660677

 

 

Maandag t/m vrijdag : van 10:00 tot 13:00 uur

Buiten kantooruren op afspraak.

Contact

 

Stel uw vraag!

 
 
 
 
 

Bankieren

Wij zijn het adres voor al uw financiële adviezen. Al geruime tijd zijn wij actief als onafhankelijke dienstverlener op het gebied van verzekeringen, financieringen en hypotheken.

 

Zoals u wellicht al weet kunt u ook bij ons terecht voor al uw bankzaken. Dit doen wij als Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Een bank met een professioneel assortiment aan bankproducten van sparen tot betalen en van kredieten tot beleggen. Stuk voor stuk heldere en eenvoudige producten met gunstige tarieven en duidelijke voorwaarden. En met een adviseur bij u in de buurt waar u altijd even kunt binnenlopen voor een vraag of goed advies. De bank waar u echt klant bent. Wij zijn uw bank!

 

RegioBank

 

RegioBank is een regionale bank met een netwerk van ruim 550 Zelfstandig Adviseurs verspreid over heel Nederland. Hiermee is RegioBank de grootste intermediairbank van Nederland met alle moderne faciliteiten en producten die bij een bank horen. In tegenstelling tot andere banken, die hun service steeds verder centraliseren naar grotere plaatsen, krijgt u bij ons wel de persoonlijke service en aandacht die u op prijs stelt. Bij RegioBank bankiert u precies zoals u het wilt. De kennis is bij ons volop in huis. Er staat een goed opgeleid, gemotiveerd en klantgericht team voor u klaar om u te voorzien van een deskundig betrouwbaar advies. Wij bieden maatwerk, omdat iedereen een unieke financiële situatie heeft, die niet met een andere te vergelijken is. Uw wensen en behoeften staan daarbij centraal. U vindt bij RegioBank de financiële oplossing die bij u past.

 

Kom kennismaken

 

Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies over uw bankzaken of is uw verzekerings- (en hypotheek) pakket aan verfrissing toe? Wij kunnen u een verfrissende kijk op uw financiële zaken geven. Wat uw wensen ook zijn, u krijgt een op u afgestemd persoonlijk advies.

 

Maak een afspraak of loop gewoon even binnen

U bent van harte welkom!

 

Copyright © 2017 by vanelterenadvies.nl | KVK nr.:14127345 | BTW nr.: NL119728473B01